Kvietimas 10-12 kl. moksleiviams, besidomintiems maisto kokybe ir sauga. Organizuojame kūrybines dirbtuvės „Funkcionalusis maisto produktas“.
Balandžio 6 d. arba gegužės 4 d. (pasirinktinai) nuo 10 val. Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademijoje, Studentų g. 11-416, Akademija, Kauno r.
Kūrybinių dirbtuvių metu: sužinosite kas yra funkcionalusis maistas, pagaminsite funkcionalų maisto produktą, nustatysite vitamino C kiekį pagamintame maisto produkte, įvertinsite pagaminto maisto produkto funkcionalumą ir juslines savybes, apsilankysite Juslinės analizės mokslo laboratorijoje.
Kūrybines dirbtuves ves: studijų programos Maisto kokybė ir sauga trečio kurso studentės Lukrecija Ašembergaitė ir Ignė Petraitytė, doktorantės Dalė Šumskienė ir Indrė Čechovičienė, dėstytojai doc. dr. Nijolė Vaitkevičienė ir lekt. dr. Aloyzas Velička.
Būtina registracija iki balandžio 3 d.
Daugiau informacijos apie kūrybines dirbtuves: Kūrybinės dirbtuvės moksleiviams „Funkcionalusis maisto produktas“ | VDU Žemės ūkio akademija
Kilus klausimams - kviečiu kreiptis į mane brigita.medveckiene@vdu.