Dailės būrelis „Mąstyk spalvotai” sveikina

Dailės būrelis „Mąstyk spalvotai” sveikina, sėkmingai užbaigus mokslo metus, ir kviečia vasarą stebėti gamtą, grožėtis bei piešti gamtoje.

Labai malonu pasidžiaugti, kad būrelio nariai daug išmoko ir jiems puikiai sekėsi. Tai Paulytė, Eda, Eglė, Lukas iš 3a kl., Simas, Adrija iš 3b., Emilis iš 3c kl., Deimantas, Evelina, Saulė, Anabelė, Izabelė, Rugilė, Tajus iš 2a kl., Agnė, Emilija iš 2b kl., Beata, Marija, Adelė, Greta, Adelija, Fernanda, Tautvydas, Herkus iš 2c kl., Augustas iš 1a kl., Liepa, Jonas iš 1b kl., Rugilė, Melita, Goda iš 1c kl., Faustina, Gerda Iš 4a kl. Didžiuojamės jais bei jų pasiekimais.

Visiems labai patiko piešti šias temas: Kregždutės, delfinai, saulėlydis, alyvos, pavasario peizažas, gėlės katilėliai.

Būrelyje mokiniai įgyja naujų žinių, plečia akiratį, stebi bei analizuoja dailininkų kūrinius įvairiomis temomis, o taip pat lavina mąstymą, atmintį, vaizduotę, kūrybingumą, nes šios savybės yra reikalingos ateities karjeroje.

Piešiniai kūrybingi, įdomūs, spalvingi. Nors labiau vaikams patinka vaizduoti konkrečius daiktus, gyvūnėlius, paukštelius, bet stengiasi savo piešiniuose perteikti ir tam tikrą nuotaiką ar paros laiką. Norime, kad ir kitiems tai teiktų grožį, susižavėjimą, kuo daugiau teigiamų emocijų ir padėtų skleisti gėrį.

Visiems linkime puikios, saulėtos bei linksmos vasaros ir kviečiame pailsėjusius rudenį vėl tobulinti įgūdžius būrelyje. Taip pat kviečiame ir jų draugus pagalvoti apie galimybę daugiau išmokti dailės būrelyje.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas