Mokytojų dvasinio susikaupimo diena Paulių kaime, pas brolius kapucinus.

  • Paskelbta: 2024-08-27
  • Kategorija: Sielovada

Tikrai, tai buvo bendrystės, dvasinių įžvalgų, liturginio šventimo ir atgaivos laikas. Esame sužavėti brolio svetingumu, paprastumu, išvykome su gyvu pasiryžimu dar kartą sugrįžti. 

Sužinojome, kas bendro tarp brolių kapucinų ir cappucino kavos, kokių svajonių į ateitį turi šis nenuorama originalus brolis, ką reiškia trys mazgai ant baltos, abitą juosiančios virvės, šiek tiek apie pozityviąją psichologiją, apie pranciškoniškąją kapucinų šaką, ir jos įkūrėją šv. Pranciškų Asyžietį, apie jo stigmas bei apie galią atleisti, kuria pasižymėjo žiauriai nužudyto jaunuolio Dawid Kaniecki tėvai. Apie jų tikėjimo liudijimą. Ir dar daug visa ko. 

Apie maisto ir brolių kavos skanumą nusakyti neįmanoma, reikia tiesiog atvažiuoti ir paragauti... Oras pasitaikė puikus, tad šv. Mišios ir valgymas gamtoje tik paįvairino piligrimystę ir dar kartą mėgavomės vasaros privalumais, dėkojame Dievui už visa, ką leido mums šiandien patirti. Tebūna palaiminta ši diena, kurią gavome iš Viešpaties rankų, ačiū sesei kristinai ir pav. Editai Dilienei bei direktorei Gražinai už palaikymą, organizavimą, visiems - už jaukų buvimą vieni su kitais. 

Gera buvo matyti naujus, mokytojų komandą papildančius veidus - keliausime kartu, ačiū, kad esate!

Plačiau apie susitikimą: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=927920899369725&id=100064554708578&mibextid=WC7FNe&rdid=uqaJ3l61H4kbeW8p

sesuo Elija

Autorius:
s. Elija Rudinskaitė

Nuotraukos:
s. Elija Rudinskaitė ir Michał Ferenc

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas