Karjeros diena „Šok į tėvų klumpes 2024"

  • Paskelbta: 2024-06-17
  • Kategorija: Renginiai

Birželio 5 dieną Panevėžio Kazimiero Paltaroko gimnazijoje vyko karjeros diena „Šok į tėvų klumpes 2024“. 5-8 ir I-III gimnazijos klasių mokiniai lankėsi įvairiose įstaigose, įmonėse ir organizacijose bei susipažino su jų vykdoma veikla ir įvairių profesijų atstovais. Tai buvo diena, atnešusi mokiniams naujų žinių, patirčių, praktinių veiklų ir susitikimų.

Dėkoju įstaigoms, kurios sutiko priimti mūsų gimnazijos mokinius: Panevėžio centrinis turgus, TIK PIZZA, Respublikinė Panevėžio ligoninė Hemodializės ir Nefrologijos skyrius, Valstybinė mokesčių inspekcija, UAB „Glasremis“, KC „Garsas“, AB „Panevėžio stiklas“, Greitosios medicinos pagalbos tarnyba Panevėžio filialas, Lietuvos Šaulių sąjungos Alfonso Smetonos 5-oji rinktinė, UAB „Devold“, Šiaulių regioninio valstybės archyvo Panevėžio filialas, Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės Bitės viešoji  biblioteka, Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugija, UAB „Affidea Lietuva“, Via Unica poilsio kompleksas, Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, UAB „Adax“, Panevėžio apygardos teismas, Panevėžio kolegija.

Dėkoju Panevėžio regioninio karjeros centro „Karjeras“ profesinio veiklinimo ir partnerysčių koordinatorei Taniai už pagalbą derinant vizitus. Dėkoju mokinių tėveliams, kurie kviečia ir siūlo atvykti į jų darbovietes.

Nuotraukos:
Klasių auklėtojai, mokiniai

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas